Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz petecsaba #8398 üzenetére

    Ez valami miracle-hunter lehet, ha ilyen jól működik. Nekem elég szedett-vedettnek tűnik. Először is el kéne dönteni, hogy full rush decket akarsz vagy nem. Mert van Leper Gnom, boar, dragonhawk (az a két utóbbi mondjuk teljesen felesleges minden esetben), silence-bagoly, kutyák meg a velük kombózható dolgok, viszont van pár taunt, expl shot, highmane, snapjaw, nem kimondottan rush deckbe valók.
    Aztán, miért van majd' mindenből csak 1 a deckben? Mondjuk a kodoból vagy a longbowból gondolom azért, mert egyet nyitottál eddig, de ami basic lap, nyugodtan mehet kettő is. Az ezüsthátú gorilla helyett inkább még egy grizzly, aztán vagy a krokodilból vagy a raptorból kettő, dragonhawk nem kell, a boar még talán oké, de akkor abból is kettő. Kill Commandból, Multi-Shotból szintén, esetleg az explosive helyett. Aztán a legvégén az az egy szem kutya mit keres ott? Az önmagában nem létezik. Hunter's Mark, Arcane Shot se lenne rossz.

    De inkább linkelek valami hasonlót, mert én sem értek különösebben a hunterhez, meg azt sem tudom, milyen lapjaid vannak még esetleg. Szóval ez pl. elég hasonló alapokra építkezik, mint a tiéd, viszont sokkal összeszedettebbnek tűnik. Javaslom, hogy inkább ezt próbáld összerakni, ebbe is belerakhatod mondjuk az íjat, meg a kodot, ha nagyon akarod.

    Vagy akár ez. Van benne pár nagyob taunt, Houndmaster, Explosive Shot. Ez is jól működhet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák