Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz KTony #82155 üzenetére

    Kicsit olyan érzésem van, mint a solo adventurenél is. Ott is már csak hozzád vágnak közel egy tucat boostert, a helyett, hogy kapnál az adott kalandba jól illeszkedő fél kiegnyi lapot.

    Megint a könnyebb végét igyekeznek megfogni, persze azért elhinti, hogy készek visszaállítani, ha szükséges.
    Papíron tök jó ez a bucket rendszer, csak éppen vhogy sose sikerült belőni rendesen.

    Új kieg első 1-2 hetében mindenki próbálgatta és mint most is vannak kiugróan erősek, ahol egy átlagos deckkel is többet tudsz nyerni mint egy gyengébb class erősebb draftjával. Majd jött az első micro, mint most péntek környékén, ahol helyrerakták az adott bucketen belül az egyes lapokat, pár hétre rá meg igyekeztek a classokat úgy balancolni, hogy az egyes bucketek felbukkanását szabályozták. Ezzel a már mostani 2 hónapra kitolt rotánál, a 2. hónapra már egy elég élvezhető szintre sikerült belőniük a dolgot.
    Igen ám, de ez az Uldum előttiben már nem valósult meg, most már tudjuk hogy miért. Tényleg egy hatalmas adatbázison ülnek, nyilván átlag embernek a HSreplayhez hasonló oldalak maradnak csak, de már abból is jól látszik, hogy a két véglet között 15% különbség van, de pl.: RoSnál az 1. és 2. között több mint 8% volt hetekig.

    Nekem a sebességen kívül a kommunikációval, ennek többször hangot is adtam, van bajom. Többnyire egy Twitter bejegyzést ejtettek el, hogy jah egyébként micro managelés volt, persze az új besorolást és előfordulását a bucketeknek csak nagy ritkán osztották meg... Többnyire redditen a lelkes közösségnek köszönhettünk pár adatot.

    Szóval nálam ezzel megint nagyot estek lefelé, még ha egy garázs cég lenne, de komolyan egy ekkora vállalatnál nincs egy marék ember akit főállásban ráállítsanak erre.

Új hozzászólás Aktív témák