Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz SLYM #7892 üzenetére

    Szerintem nincsenek. Alapvetően 2 csoportra lehet osztani a kártyákat: minden hős által használható (közös / neutral) vagy a class specifikus. Amikor összeraksz egy decket, akkor általában egy adott stílushoz keresel kártyákat. Így lehet, hogy olyan kártyák is bekerülnek, amik önmagukban nem túl jók, de a deckbe nagyon passzolnak. Viszont ezek a kártyák általában csak 1-1 spéci deckbe tudnak bekerülni, máshol nem éri meg őket használni, pl: Bloodsail Raider nagyon jó egy rusholó warrior pakliba, esetleg elférhet egy rogue deckbe is, de egy mágusnál sosem fogod látni.
    Ugyanez igaz a class specifikus kártyákra is, például VanCleef az egyik alapeleme a Miracle Rogue decknek, de szinte az összes többi rogue deckből hiányzik.

    Persze vannak olyan kártyák, amik többféle deckbe is beférnek, tipikus ilyen például a Defender of Argus, a Harverst Golem, vagy a class specifikusak közül a Druid of the claw, ami a druida deckek 80%-ban ott van.

    Szóval vannak népszerű kártyák, amiket sok helyen lehet használni, de ezekről még szerintem nem készült teljes lista egyrészt a kártyák nagy száma, másrészt a fent részletezett okok miatt. A topic összefoglalót lenyitva láthatod pl az általam írt Legend kártyák rövid értékelését, de ott csak 1 szempont volt, hogy érdemes-e megszerezni.

    [ Szerkesztve ]

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák