Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz hyperspace #74044 üzenetére

    EU-soknak jó lehet, én sajnos US szerveren játszok, és nem gondoltam egyébként hogy a hősök is régió korlátozottak, de itt a hsz-ek alapján ugy látom EU-ban csak EU régióra tudod feloldnai, azért egy próbát megérhet US acc-al is :)

    Irtam egyébként kiváncsiságból a Blizz supportnak, leirtam nekik hogy anno az acc-omat mobilon csináltam, és ott szvsz elég könnyen el lehet nézni a régióválasztást, nem is tudtam hogy vannak külön régiók amig itt nem olvastam róla, persze az alapértelmezett régió itt Mo-n is US volt :U Addigra már pénzt is költöttem az accountra ugyhogy nem volt kedvem 0ról ujra kezdeni EU régióban, megkérdeztem hogy át tudnák-e rakni az US gyüjteményemet EU régióra, értem persze hogy el vannak különitve a régiók, de ha EU régióban megvan a gyüjteményem és US-en azt elvesztem azt nem bánom. Meg irtam hogy mostmár az elfoglaltságaim miatt szinte csak telóról tudok játszani, viszont nálam elég rossz a játék mobilról, sokszor lekapcsol, nem tud reconnectelni stb, de lehet hogy az US régió miatt, igazából ez lenne a fő ok amiért jó lenne ha EU-n lennék.

    Persze válasznak csak kartárást kaptam, nem tudják megoldani. Gondolom "technology isn't there yet" :) Nem is vártam mondjuk más választ tőlük mikor éveket kellett várni +9 deckslotra. Csak kicsit szomoru hogy ennyire érdekli őket, persze a pénznek amit a játékukra költöttem annak gondolom örültek :) USA-ban az nem sok pénz mondjuk. Na meg azt se értem miért kell külön kollekció a külön szerverekre.. Hogy aki utazik az nehogy tudjon játszani a helyi szerveren a gyüjteményével?

    tomazin (#74045):C :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák