Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Sajnos az a helyzet, hogy a HS sosem volt igazán F2P barát, egyedül addig, ameddig nem jöttek a packos kiegek a GvG-vel illetve a TGT-vel. Onnantól kezdett el jelentősen drágulni a lapkészlet fenntartása.

    Aztán onnanól, hogy kifuttatták Karazannal a kalandokat elborult áron lehet csak teljes / majdnem teljes lapkészletet tartani. Éves szinten simán benne van min. egy 100-asban, ha minden nap tolod mellé napikat is. Ha nem akkor ennek a duplája.

    Nyilván ez arra az esetre igaz, ha az összes jobb lapot szeretnéd magadénak tudni. Persze sokat számít a bontás, de akkor is iszonyat árak vannak.

    Jelenleg a free DK hero is 1 coin flip, mert ha kezdőként megkapsz 1 Guldant / Rexxart még tudsz is 1 viszonylag olcsó paklit építeni.

    Viszont ha kapsz 1 Anduint akkor gyakorlaig cseszheted az egészet, mert a Razakus paklit leszámítva máshol nem nagyon életképes vagy közel sem olyan erős, mint abban a pakliban.

    Garrosh-ra szimplán nincs is használható pakli, a fatigue-ot most hagyjuk mert azzal a pro -k is misplay fiesztát csinálnak, nem hogy 1 kezdő játékos.

    Ha most kellene elkezdenem a játékot 0-ról, akkor hagynám a fracnba az egészet. (BRM után kezdtem közvetlen.).

    A megnövekedett lapszám miatt muszáj volt valamit kitalálniuk és a no dupe valamint a free DK 1 jó irány, de ezt 1 kicsit erőteljesebben kellene tolni. Min. havonta csinálni 1 Fire / Frost fest szerű kedvezményt. De a heti free aréna ticketet is fixen bent kellene tartani, mert kb. semmibe kerülnek, heti 150 free gold meg minden csak nem 1 nagy reward.

    A jutalom DK esetében pedig bevezethették volna, hogy te választod ki melyiket szeretnéd megkapni.
    Így elkerülhetnék az olyan szitukat, hogy 1 viszonylag jó mage készlettel rendelkezdő kezdő megkapja valeera-t és feldughatja magának / törheti 400 dust-ért, amivel semmire nem megy.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák