Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz Kanczy #73174 üzenetére

    Egyrészt, bárki aki elindul egy sport-esport versenyen, felvállalja, hogy minden lépését kritikus szemmel nézik. A nézők részéről reális elvárás, hogy a legmagasabb szintű játékot lássák, egy-két előrelátó techelés és váratlan húzás döntse el meccseket, és ne egy clownfiesta legyen az egész. Jó példa a 2015-ös bukaresti dreamhack, ami szerintem máig a legjobb HS verseny volt. Ott valami 8-10 deckel nevezve kellett Bo5öt játszani, szóval belefértek counter és speciálisan techelt deckek, mindgame-ek.

    Másrészt, ha valaki pro szinten csinál valamit, akkor nem fér bele, hogy jaj izgultam, meg csak most kezdtem el játszani decket, stb. Én olyan jó 8 évig éltem online kártyajátékból, és mikor komolyan csináltam kb minden napom arról szólt, hogy x óra játék és kb ugyan annyi elemzés, hibakeresés. Ha valaki ezt a melót belerakja, nem nagyon fér bele 5 blunder egymás után, de leginkább 1 se.

    Szerintem a fanyalgók legnagyobb baja az, hogy a HS nagyon RNG alapú játék, így középtávon egy középszerű játékos is simán végigroboghat a legnagyobb neveken, így nem lenne rossz egy olyan rendszer, ami egy jóval nagyobb mintavételezéssel döntené el a nagyobb versenyek részvevőit. Ez nem azt jelentené, hogy a legjobb játékos lesz a győztes, de legalább a jobb játékosokra szűkítené le a mezőnyt, és még így is beférne bőven egy-két névtelen játékos.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák