Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz salaam #72858 üzenetére

    Már bocsi, de nettó hülyeségeket hordasz össze.

    Nincsenek meghívásos versenyek. Egész évben van 1 Seatstory Cup, ami inkább 1 tét nélküli bohóckodás mégis azt nézik a legtöbben. És sokkal népszerűbb, mint a többi bajnokság.

    Az, hogy valaki eléri a legendet semmit sem jelent, csak azt, hogy van ideje meta paklikkal játszani. A Profikat és a jó játékosokat elég sok minden választja el egymástól. Kezdve azzal, hogy saját gondolataik vannak és nem netdeckkel menetelnek el legendig.

    Nem egy versenyt láttam, ahol különböző netes kupákon játszottak különböző játékosok. Onnantól kezdve, hogy a nagyokkal kerülnek össze (ezek a vérprofi "legend" játékosok) azt se tudják mihez nyúljanak, ha a class pickelésről van szó.

    Külön skill kell ahhoz is, hogy egy BO 5-7-9-en átlásd, hogy kell counterpickelni és előnybe hozni magadat. Ezeket folyamatos ladder grindolással nem lehet megtanulni.

    Illetve ne hasonlítsunk már össze 1 ladder hero-t olyan játékosokkal full time-ban játszanak és ez a munkájuk.
    Látszik, hogy mennyire nem néztél még másik komoly E-sport bajnokságot. Ott nincs ilyen, hogy 1 foteljátékos bekerül a profik közé, mert teljesen más liga a kettő, a HS-ben az RNG sajnos elmossa a határokat.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák