Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaam

    senior tag

    válasz saen #72853 üzenetére

    De, h3lios minden egyes negyedévben előszedi a témát. Egy hsz-el utánad pl.: "Itt arról van szó, hogy 1 profi, aki ennek szentelte az életét, aki 1 évben ennyit Grindol bizonyítja, hogy el tud jutni a negyed - nyolcad döntőbe (éveken keresztül) hagy élvezzen már elsőbbséget a macskajancsikkal szemben, akik szabadidejükben játszogatnak, meg Tawern hero-ként kijutnak."

    Ott vannak az invitational versenyek, ott ugyanazok az arcok vannak. Nem mondom, én is jobban szerettem, amikor olyan figurák voltak a top8-ban, mint Strifecro, Kolento, Lifecoach, Amaz és a többi. Ezzel nincs is semmi gond, de hagyjuk már ezt az állandó lefitymálását a nem híres játékosoknak, hogy macskajancsi meg egyebek.
    Aki volt már egyáltalán legend valaha, az pontosan tudja, hogy azzal mennyi munka van. Ezek a figurák azért vannak ott a prelimen, mert összeszedték a pontokat, amiből az openek szörnyen keveset adnak, nagy verseny pedig alig van már, szóval a többi pont igenis kőkemény grindból jön össze.
    Nyilván mindenkinek a privát nyomorúsága, hogy tetszik-e a mostani játékosbázis, vagy sem. Amennyiben nem, semmi gond, írja le szépen, hogy nekem sokkal jobban tetszett az, amikor Kolento nyert, meg a nagyon híres playerek meccseltek; de kicsit komolyan vehetetlen, amikor olyan fórumozók macskajancsizzák ezeket a játékosokat, akik még a rank5-t sem képesek megütni :)

    szerk.: Nyilván ez csak részben neked, részben általánosan szól a népeknek.
    szerk2.: Tavern Hero meg egy szép lehetőség és aki képes megnyerni egy 256-os versenyt, az nagy valószínűséggel meg is érdemelte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák