Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • h3lios

  addikt

  A millás prize poolt kicsit sokallom, a CS:GO-nál is ez a maximum és ott azért egy 5 + 1 fős csapat (coachal) sokkal több időt és erőfeszítést rak bele 1 bajnoki címbe, mint a HS regnáló bajnoka.

  Ide bőven elég a 250k, amiből 100 jár az első helyezettnek, a többi pedig oszlik lefelé. De ilyenből kellene több. Tök jó, hogy vannak téli és nyári bajnokságok + ott a Global Games. De ezek közül egyik sem szurkoló közeli.

  Rohadt sok az új játékos, akikről nem is hallottunk előtte. Aztán jön a Swiss és teljesen random végkimenetellel kerülnek tovább a kicsik és hullanak ki a nagyok.

  Ez olyan, mint a foci VB, ha kiesik az országod vagy az akinek éppen szurkolsz jó eséllyel szarsz bele a továbbiakba, vagy legalábbis nem akkora érdeklődéssel várod a későbbi meccseket.

  Sokkal több meghívásos bajokság kellene, ahol az ismert streamerek / profik vesznek részt. Erre a legjobb példa a Seatstory cup, ami az utóbbi idők legnépszerűbb bajoksága.
  Engem nem hat meg amikor 2 random tök ismeretlen ázsiai srác küzd ellen a Championship döntőn.

  Szeretnék a kedvenceimnek szurkolni, de sajnos erre egyre kevesebb lehetőség van.
  Az Amaz féle Archon teamcup is azért volt ilyen népszerű, mert 1 teljesen új format volt és a csapatok laza körülmények között elbohóckodtak egymás ellen.

  A 2. felvonást pedig behírdették ugyan, de pénz hiányában nem lett belőle semmi.

  A csapatokhoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy jelen formában totál felesleges csapatot üzemeltetni a HS-ben, mert egyéni játékról beszélünk. Ha több ilyen csapat tournament lenne sokkal másabb lenne a helyzet és megérne a szponzoroknak / team-eknek is pénzt ölni a játékba.

  [ Szerkesztve ]

  B-tag: H3lios#2825

Hozzászólok Aktív témák