Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz whitezo88 #72321 üzenetére

    A legfontosabb különbségek a HS-el szemben, hogy gwentben nincs mana, nincs minion combat, és nincs a hősödnek HP-je. Pontokat kell gyüjteni, a játék 3 fordulóra van bontva, és az nyer, aki 3 fordulóból 2-ben több pontot gyüjt össze, mint az ellenfél. 1 forduló körökből áll, felváltva játszotok ki lapokat, alap esetben egyszerre egy lapot tudsz kijátszani (van egy pár kombó lap ami a deckedből húz és játszik ki még plusz lapokat, de a lényeg hogy alapból egyszerre egy lapot tudsz kijátszani, tehát attól, hogy nincs mana, nem tudod egyből kirakni a boardra az egész kezed az első forduló első körében). 5 nap mulva lesz vége a jelenlegi szezonnak gwentben és megkapjuk a szezon végi rewardokat, ugyhogy ha valakinek van ideje, érdemes ráfeküdni a rankedre. Ja apropó rewardok: ott a szezon végén nem 1-2 golden lapot kapok meg 50 dustot, én speciel 19 booster pakkot meg 950 dustot fogok kapni a gwent szezon végén :U (kicsit csábítóbb számomra, mint a 400 dust/golden epic).

    Illetve a F2P élmény nagyságrendekkel jobb mint HS-ben, mert amikor elkezdesz játszani egy csomó ingyen pakkot meg dustot kapsz, amik egyszeri jutalmak, viszont pl LC új accountot kezdett, és F2P 5 nap alatt összerakott kettő tier 1 decket :U (HSben bele se merek gondolni mennyi idő lehet egy tier1 deck összefarmolása)

    Ehhez viszont ismerni is kell a lapokat, mert gwentben a booster nyitásakor az 5. rare vagy ritkább lapot 3 közül választod ki, és ha tudod hogy mik a jó lapok, akkor könnyebben tudsz elindulni egy deck irányába.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák