Hirdetés

 • h3lios

  PH! addikt

  Nem értem mire föl ez a hiszti Guldan miatt... Az egyik legjobb DK, mégha nem is a mostani metában. Mind a battlecry, mind a heropower brutál erős. És már most lehet Demon Handlock féleségeket összerakni. Tegnap Amaz játszott trump ellen, ott elég jónak tűnt a dolog. Nem kell hozzá sok, hogy működőképes pakli legyen belőle.

  Ha pedig valaki nem csak a standard -re fókuszál akkor Guldan a legjobb DK. Wild-on 1 Reno Lockba vagy 1 Demon Handlockban iszonyatosan erős.

  (#71640) ThySoul
  Elég sokat miracle-öztem kisebb rankon és a burn mage-et leszámítva elég sok jó matchup van. Simán tier 2 a pakli. És a Mage sem verhetetlen, ha van eater tech a pakliban. A baj ott azzal van, hogy nuku heal és simán leburst-öl kézből.

  Na ez ellen pont tökéletes a DK. ugyanis kapsz + 5 armort és 1 körig egy jobb ice blockot van ellene, mert még csak sebezni sem tud rajtad. A passzív hero power szintén nagyon - nagyon erős.

  A minionos verzióban Serazinnal mega value, de ott van az Arcane Giant / Destroy virág is, amikkel szintnél jól kombózik. Szerintem az egyik legjobb DK a paladin mellett. És különösebben nem is kell nagy áldozás miatta. Én 1 -el kevesebb Razorpetal-t játszok és így simán ment is a pakliba. Én amúgy a Giant-es verziót játszom.

  Nem mellesleg Shadow Casterrel is elég durván nagy value az új hero power.
  Szerintem nagyon alábecsült a többihez képest.

  Kíváncsi leszek egyébként az elemental mage-re mert szerintem az is nagyon jó lehet, ugyanis a DK. nagyon durva kombókra képes 1-2 lappal. Pl. Geddon / Blazecaller.

  [ Szerkesztve ]

  B-tag: H3lios#2825