Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz ígyvanferi #71499 üzenetére

    Én is átlagban szeretem a kieg jelentős részét a kollekciómban tudni a lehető leghamarabb. Átlagban abban a hónapban, amikor kijön a kieg végig nyitok packokat a goldból, aztán már spórolok a kövire.

    Viszont csak meta deckeket craftolni kicsit unalmas az én olvasatomban. Meg is bolondulnék ha csak pirate warrioroznék és aggro druidoznék 0-24-ben csak azért mert Tier 1 deckkek.

    Én úgy vagyok a HS-el, hogy mivel a Hobbim nem sajnálom rá a pénzt. Annó Magic-ben sem jutottál sehova, ha nem költöttél rá. Itt sajnos nem lehet (legálisan) tovább adni a profilon, ha már megunod. Ettől függetlenül jelenleg én élvezem, és ez főleg annak köszönhető, hogy a mobil platformon a közelébe nem tud érni semmilyen más játék.

    Most 1 hétre megyünk le szeptember elején a balcsira, így meglesz a program az estére + ebéd utánra / napozás mellé. És ehhez nem kell az embernek semmi más, csak 1 tablet vagy 1 telefon.

    Eddig overall kb: 360-380 körül járok a ráköltött pénzt illetően, ami szerintem kicsivel több, mint 2 év után nem vészes. Nincsen semmilyen káros szenvedélyem, fesztiválra- bulizni nem járok (nem ilyen beállítottságú vagyok). Múltkor kiszámoltam, ha valaki 2 naponta elszív 1 doboz cigit, az éves szinten 480k -ra jön ki. Ehhez képes szerintem még nem is vetettem el a súlykot a HS-re költést illetően... :)

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák