Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #71442 üzenetére

    Bocsi, lejárt a szerk, nézegetem a lapokat és azt kell, hogy mondjam, hogy ezek az emberek meglepően buták első blikkre. Doomerangra, hogy lehet 1-es (legrosszabb) értékelést adni. A 3 manás rogue weapon szinte biztos, hogy bekerül majd a rogue paklikba, már azzal hardremoval-nak minősül. Fegyót kipakolod, arccal leveszel, mondjuk egy 6/6-ös dögöt, ami nem sebez rajtad, majd ledobod a fegyóval, amit vissza is kapsz teli charge-al.

    Ez kiverte nálam a biztosítékot.

    Eközben Bolvart mindenki 3-asra értékeli, holott lehet, hogy ugyan úgy dust lesz, mint az elődje. (van benne potenciál, de közel sem annyi, mint a DK-ban.
    Még szerencse, hogy nem őket, hanem Thijs-t nézem, aki sokkal normálisabb véleményt alkot a lapokról (ja és nem mellesleg ért is a játékhoz).

    (#71445) micafighter

    Én Bonemare-t Hunterben simán validnak tartom, mert beast, átlagban van tokened kint. A többi kasztban átlagban van sokkal jobb alternatíva turn 7-re.

    Egyébként akiktől néztem kártyaelemzőt az új mage 1 manás spellt sokra értékeli. Arcane blast + frostbolt kombinálva 1 kis flame cannon-el fűszerezve. Csak "sajnos" már nincs skillwaker, ami pinget szór a spellek után.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák