Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz whitezo88 #71056 üzenetére

    Nálam is pont ma volt final boss, hosszú idő óta. Persze stílusosan ahogy azt kell 1 lehetőség 1hp-n stabilizálódni taunt nélkül 3-4 körig pala ellen . Egy olyan mage deckkel, amiben nem volt 1 fireball elött semmi removal, semmi elementál sinergia, glyph, poly, tome vagy meteor, 1 blizzard volt a board clearem.
    Ami random kártyákat adhatot: az a Tempest, Courier, Stonehill, +2 Fire Portal.

    Szóval úgy gondolom joggal lehetek büszke és sokáig emlékezetes lesz. Elsősorban nem azért mert innen sikerült nyerni. Az ellen és úgy gondolom én se miss playeltem. Különösen a Drake körbejátszása a Faerie Dragon, Wasp, Zoobot Combóval vitte a pálmát. Nekem ezt az érzést egy ranked meccs se adta eddig vissza.

    Persze a reward elég karcsúra sikeredet. Igaz 2 pack, de mellé a minimális gold (225+25) és 1 golden common jutot. Volt hogy 10 winért többet kaptam ha átszámolom a packot goldba, ettől függetlenül kellett már a lelkemnek, hogy igenis nem csak OP deckekkel lehet menni 12wint.

    Ami az egyes kártyákat az arénában illeti. Nekem a következőkkel van gondom:
    Mage:
    -Babbling Book, Glyph, Tempest, Tome (különössen a tome trainnel). Ezek annyira megtudják fordítani a meccset és 0 skill kell hozzájuk.
    Pala:
    -Steed (bőven erős lenne DR effekt nélkül is), VineCleaver (-1Chargeot neki) különösen a weapon buff óta.
    A többi az úgy sztem rendben van, vagy legalábbis nem olyan kiugróan zavaró mint a fent említettek.

    Ok egy erős priest vagy hunter draft is lehet frusztráló, ha a másik oldalon állsz. Különösen az elöbbi, de ezek annyira nem gyakoriak.
    Ami viszont meglepő, hogy a Lockkal is sikerült elég jókat mennem. Nincs belölük sok és gondolom ezért nem is nagyon tudják az emberek, hogy mit kellene körbe játszani. Persze nem is egyszerű vele jól játszani, ugyan úgy mint a hunterrel egy tapasztalt arénás tud sikeres lenni velük és ezekről gyorsan fel is kerül 1-2 video a TeCsőre.

    Viszont gondolom a blizzardnak megfelel ez, hogy az aréna szűz draftoljon mage-et vagy paladint, mert a fent említett kártyákkal jó esélye van összehozni egy 7 wines kört.

    Bocsi, tudom megint hosszúra sikeredet. De már megszokhattátok tőlem, nemtudok és akarok 3 mondatot írkálni valami olyanról amit a fent említett dolgok miatt szeretek és élvezem.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák