Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    A mage epic nagyon beteg is lehet. 1 Megfelelő secret választással simán lehet olyan effekt-et elérni, mint Medivh-el a Karazan bossfight-on. (Ami OP volt).

    Nem szabad elfelejteni, hogy a secretek 3 manásak a mage-nél. Ha full secret style-ban tolod akkor az 15 mana 8 ra olcsósítva. Körbejátszani majd meglátjuk, hogy mennyire lesz nehéz. Ha én 1 ilyen paklit futtatnék akkor a következőket játszanám: Counterspell, Mirror Image, Spellbender, Ice Block, Ice Barrier.

    Majd meglátjuk, szinte az összes lap az új pirate és a bearshark kivételével a metát hivatott lassítani. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi valósul meg. Mert ha marad 1-2 cancer aggro deck, akkor a 9 manás frostlich jaina megmaradt fancy never used kártya szinten.

    Az új shaman hero ugyanakkor tökéletesen beleillik 1 már meglévő pakliba. Egyébként Savjz holnap este 5-kor mutat be 1 új Rogue lapot, ami 90%, hogy az új Hero lesz.

    Amúgy megjósolni sem lehet, hogy milyen paklik lesznek majd a metában is milyen tier-ben lesznek. Amire mérget mernék venni, hogy az evolve shaman tier 1-2 környéke lesz, illetve a Freeze Mage is mocskos erős lesz . Kapott Alex mellett 1 selfheal mechanikát az új Hero személyében. 1-2 elementállal (akár 1 pyrossal) simán felhealeled magad fullra és nem tudják proc-olni a blockodat.
    Ha control meta lesz a midrange druid csak röhög majd, mert nem nagyon lehet hosszú távon megfogni.

    Szerintem 1 tempo mage is szépen alakul az új 3 mana 3/4-nek köszönhetően.
    A paladinra leszek nagyon kíváncsi, mert simán előfordulhat, hogy beválik ez a bubis verzió és kapunk 1 eboladin 2.0-t.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák