Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz salaam #69626 üzenetére

    Azért a quest rogue messze áll 1 vérbeli kombó decktől. Valamilyen korcs 1 midrange és 1 kombó pakli között. Viszont itt a másik játékosnak tényleg semmi beleszólása nincs a meccsbe. Vagy van dirty ratje, ami kb. megaláz, vagy üti az arcod, mint az állat.

    1 vérbeli kombó pakli ott kezdődik (az én olvasatomban, hogy Oil Rogue, Maly Druid, netán patron warrior.)Mindegyiknek az aggro volt az ellenszere, de midrange paklikkal is meg lehetett őket verni, mert nagyrészt OTK -ra épültek, ami olyan turn 8-9 körülre jött össze.

    A Quest rogue-al az a baj, hogy turn 4-5-re átlagban kész a quest, legrosszabb esetben 6. körben kirakod és onnantól turn 7-8-ra akár mit csinál az ellenfél nyersz, mert az 1 mana 5/5 Charge-al nem lehet mit csinálni. Pláne, ha 1 minion 2-3 másikat letradel a bounce miatt.

    Összességében 1 Miracle Rogue-al sokkal jobban megtanulsz játszani / tradelni. Mert ott be kell osztani az erőforrásaid. Nem mind 1, hogy 1 minionra pazarolsz el 1 Evisc-et, vagy face-re doboz a szükséges pillanatban. Itt a bounce-okat kell számolni, viszont mivel rengeteg minden gyárt flame elementált ezért nincs nehéz dolgod. Onnantól csak dobálod ki a kezedből a lapokat és semmivel sem lesz különb 1 sokat fikázott taunt warriornál. Aminél egyébként az early game oncurve kipakolás, viszont a végén nagyon könnyű elcseszni, mert nagyon ki kell számolni a HP-dat, ugyanis az armor up hiányában minden weapon használat hátrányt jelent a warriornál.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák