Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz Chronos85 #69450 üzenetére

    Nem a HS-t védve, mert valóban sok sebből vérzik a dolog, de a bezzeg xy game kezdetű érveléseknél mindig elfelejtetek egy fontos dolgot.

    A bezzeg játékok nem 3+ évesek. Persze, hogy van még bennük lendület, persze, hogy most mindenki élvezi, mert mindenkinek újabb/frissebb élmény, több minden történik körülöttük, hiszen a fejlesztők is most próbálják megalapozni a jövőt. Az a nagy kérdés, hogy mi lesz 1-2 év múlva? Kitart e a fejlesztők lendülete, jók lesznek a következő nagyobb módosítások, hogyan alakul a közösség, a meták stb stb. Ezeket előre nem lehet látni.

    Eleinte a HS esetében is minden rózsásnak tűnt, aztán "megöregedett" a játék és eltunyult, ez sajnos bárhol megeshet vagy azért, mert bejött a dolog és elkényelmesednek vagy épp az ellenkezőjéért: nem jött be annyira, hogy megérje ugyanakkora pénzt/energiát belefeccölni, mint addig. Mert "sajnos" a fejlesztők is pénzből élnek, ha nincs meg az a profit ami a színvonalas működtetéshez kell, akkor nyilván nem fogják évekig a saját zsebükből ugyanolyan nagy gonddal futtatni a projektet.

    Nekünk játékosoknak mindenesetre az lenne az érdekünk, hogy végre legyen olyan játék hosszútávon is, amely konkurenciává növi ki magát, akkor az a játék is fejlődne, meg valaki felrugdalná a kanapén pöffeszkedő HS-t is a boldog semmitevéséből :)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák