Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Chronos85 #69450 üzenetére

    "A bekezdés elején amiből idéztél, sztem korrektűl leírtam, hogy itt közel nem arról van szó h rögtön változtatunk, mert vkinek a kedvenc lapja, kasztja, frakciója vagy akármilye jelenleg kiszorult."
    Nem is így értettem, annyira hülye devet még nem láttam, amelyik ilyenre hallgatott volna :) Ennek ellenére én még nem láttam olyat, hogy a devek hallgattak a közösségre (akár direkt akár indirekt módon), és az pozitív hatással lett volna a játékra. Ellenben nem egyszer láttam olyat, hogy a közösség ahogy fikázott valamit, aztán később kiderült, hogy az igenis jót tett a játéknak.

    "Arról nem is beszélve, open betában megjelenésig ha jól emlékszek semmi nem változott (nem 100%)"
    HS open beta gyakorlatilag soft-launch volt. Closed betaban meg tudtommal folyamatosan változott minden (de tévedhetek, nem toltam akkor csak pár hétig).

    "Mondom ezt úgy h szeretek a HSel játszani (főleg az aréna részével), de látom a gyengeségeit is. Nekem személy szerint nem tetszik ez a vonal amin elindultak, Old Godtól kezdve, h minden kiegben nyomjunk power creepeket az aktuális új mechanikához majd a kövivel dobjuk az egészet a kukába és jöhet a kövi csak h minnél több pénzt sajtoljunk ki az új boosterek vásárlásából. De lehet, hogy ez teljesen megszokott a CCGknél, sajnos nincs összehasonlítási alapom, nekem a HS volt az első ilyen számítógépes játékom."
    Amennyire van rálátásom MTG-re, ott azért ennél hosszabb ideig élt egy mechanika (2-3 kieg), ez nekem se tetszik, hogy ennyire hamar elhalnak a mechanikák. Illetve félreértés ne essék, nem akarom a HS-t mindenáron védeni (jelenleg gyakorlatilag nem is játszok, tavern brawlt nyomom le hetente), csak az általános véleménnyel ellentétben szerintem a Blizzard egyáltalán nem csinálja rosszul, és amiért megy a sírás az a műfaj sajátossága, és nem a fejlesztők inkompetenciája (lásd még amikor mmorpg-kben sírnak az emberek hogy sokat kell farmolni vagy hogy minek annyit questelni. Azért mert ez definiálja kb. a műfajt :) ).

Új hozzászólás Aktív témák