Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz F-ECT$ #69424 üzenetére

    Akkor jöjjön egy összehasonlítás tőlem is ha már fellettünk kérve.
    Gwentet open beta elött 2hónappal tettem félre ez durván 4 hónap játékot jelentet napi 1,5-2órás átlaggal.
    Hála a nagyon baráti jutalmazás rendszerének 1,5 de max 2 hónap alatt az összes lapom megvolt, már írtam is a topikjába, h persze ez nagyon jó, csak miből fogják fenn tartani a játék mögötti infrastruktúrát. Nos ez jelenlegi is a nagy kérdés...

    A ranked bekerülésével komolyabban neki készültem, mivel HSben inkább az aréna fogott meg, a jóval kevesebb random miatt gondoltam eljött az én időm. Amikor befejeztem top100ban voltam, és bár akkor éppen shámánstone volt, itt is fellelhető az a kb. 3-4 meta deck ami miatt inkább visszatértem HSbe arénázni.

    Majd mikor Open lett a játék 2hétre benéztem és az elején érdekes is volt megint, mert rengeteg lapot teljesen átdolgoztak. Itt jegyezném meg, hogy bár mások is említették már, nem félnek 1-1 laphoz hozzányúlni ha kell akkor akár többször is.
    Viszont utánna ugyanaz a minta kezdett ismétlődni, megjelentek a weben meta deckek, majd mindenki lemásolta és ha techelni mertél ellenük akkor kaptad a salty emote tengert (azért a korai időszakban 1-1 jó playért valóban ment a wp és nem a só ömlött minden honnan). Ok lehet mondani, hogy ez is része a játéknak és egy jó pillanatban eltolt emote megzavarhat, kizökkenthet, meg egyébként is tíltsam le. Lehet h már öreg vagyok és nemértem ezt, de nem vérre megy csak egy játék, miért kell ennyire agresszívnek és parasztnak lenni a másikkal szemben.

    Szóval mint sejtitek megint visszatértem arénázni HSben. Nincs komolyabb bajom a Gwenttel, mert tényleg van amiben jobb és látszik, hogy komolyan veszik a vissza jelzéseket.
    Fórumokon rendszeresen feltünnek devek. Úgy egy tucat streamert hívtak meg, a HQra ahol együtt játszhattak a fejlesztőkkel. Majd késöbb kaptak korai hozzáférést a kövi patchhez, amit mikor már olyan állapotban volt streamerhettek is. Ez nekem hatalmas pozitívum, mert látszik, hogy valóban számít a játékosok véleménye. Nem az van, hogy mi kitalálunk valamit és akkor azt játsszál (pl.: jade druid vagy quest warrior/rúzs).

    Ezt is már fentebb írták, de azért legyen itt még1x sokkal nagyobb odafigyelést igényel, inkább combó és control deckeket kell elképzelni. Így eléggé megterhelő lehet a folyamatos számolgatás. Viszont annak aki szeret gondolkodni és nem csak szórjuk ki a vicces lapokat majd nyerünk valahogy, annak csak ajánlani tudom.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák