Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz Sirandrish #6910 üzenetére

    Szvsz azért az erős túlzás, hogy nem lehet ebben a játékban farmolni. Körülbelül ugyan akkor kaptam én is a bétát, mint te. Annyi a különbség, hogy engem már az elején is az aréna mozgatott, mivel láttam elötte jó pár óra streamet, ahol egyesek egy kisebb ország éves GDPjét költötték packok vásárlására. Nyilván ez mellé ha tud egy átlagos szintet hozni akkor neked esélyed sincs az alap lapokkal.
    Szóval marad az aréna, ahol "egyenlő" feltételekkel indultok. Nyilván itt is kell egy kezdő mag, mert simán lehet 3at betlizni is akár egymás után. Ezt megkapod, ha legyőződ az összes AI-t + minden hőssel megszerzed az alap lapokat (lvl10) és ugye az első is ingyen van.
    Mára sikerült elérni 6-7wines átlagot. 7 win többynire már 150g+, ha szerencséd van akkor a 6is közel lesz (120+).
    Igaz, hogy mivel ultra casual vagyok van, hogy egy jeggyel 2-3 napig is eljátszok, de mint azt fentebb már írtam ilyen átlaggal akár egésznap farmolhatsz.
    Ami a dustokat illeti, törni eddig az elejétől eltekintve csak azt törtem, amin váltosztattak, mert 1/8ad áron nem bejövős. Van valami urban legend ha éles lesz nem változtatnak majd a lapokon akkor esetleg. Nyilván ha többet constractedeznék betörném és lekraftolnék pár alap lapot...
    Viszont a dust is szépen jön arénából, lehet nálam van vmi bibi de azért 3 runonként 1x felszokott bukkanni. Talán a legutóbbi 4-3as arénán 50dust volt pack mellé, ami valjuk be elég jó.
    Tudom, hogy neked nem bejövős az aréna, mivel ennek elég gyakran hangot is adsz. Sajnos a játék jelenlegi állása szerint vagy ez vagy csengetheted befelé a creditet.

Új hozzászólás Aktív témák