Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Még mindig retardáltak a Blizzardnál. 10-20 bétatesztelő (lol, mintha lenne ilyen) feladatát simán ellátná Toast, mert olyan dolgokra gondol, amire senki más nem. Erre nem, hogy megjutalmazzák, de még felfüggesztik az accountját. Ez kb. a szégyen kategória.... A legtöbb nagy cég próbálja szerződtetni a hackereket, hogy bombabiztossá tehessék a szervereiket / termékeiket.

    Ez is mutatja, hogy a HS részleg mennyire szemét a Blizzardnál.
    A másik ami bassza a csőrömet, hogy a többi játékban milliom 1 event van, Overwatch-ban ami 1 fiatalabb játék, mint a HS rendszeresen vannak eventek. 1 halom skin elérhető. A HS egy 4. éves játék lesz lassan és még mindig nincs alternatív druid és warlock skin. Semmiből nem tartana berakni őket, de ennyire érdekli a fejlesztő csapatot a játék. Ezek ilyen kis apróságok, aminek örül a community, de hát szarnak ezek mindenre csak a pénz jöjjön.

    Kíváncsi vagyok a kövi kiegnél mennyi packot kapunk a PVE content részeként. Amit Ungoro-nál Login reward néven toltak 1 szánalmas vicc volt.... 1-2 pack + párszáz gold. Ennyi a többi kártyajátékban napi szinten jár, új content -től függetlenül. Nem érdekel a Gwent, de remélem legalább 1 kicsit a HS pénzügyi részleg tökeire lépnek és lejjebb nyomják az árakat / motiválja a fejlesztőket, hogy több free cuccot tudjanak kitolni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák