Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Kari1 #65973 üzenetére

    Lifecoach ki is lépett emiatt. Elmondta hogy nem lehet komoly esport ként tekinteni a játékra már évek óta. Elmondása szerint évekkel ezelőtt még high legendben hozható volt a 70% körüli win-rate, ez jelenleg 60% körüli, ami már ahogy te is irtad, inkább kb coinflip. Mielőtt abbahagyta volna a HS komoly üzését, tartott egy azt hiszem 2 hónapos bootcampet JJ-vel, ahol heti 100 órát játszottak, hogy megpróbáljanak mindent, hátha az a baj nem játszanak eleget, és azért nem tudják feljebb vinni a winrátájukat. 2 hónap ilyen intenzív játék után 60ról 62%-ra nőtt a winratejük. Erre azt mondta nem érte meg egyszerüen a befektetett időt és energiát a dolog ha csupán 2%-al tudtak javitani.

    Én is ezt mondom már amugy egy ideje, HS-t nem lehet komoly esportnak tekinteni. Az én szememben akkor lehet valami sport vagy esport valami, ha a szerencse faktor minimális, szinte már elenyésző, és a skill az nagyon kijön.

    Ezzel kapcsolatban meg azt mondta LC, olyan gyors meccsek vannak, hogy alkalma sincs a jó játékosnak a skilljét próbára tenni. A legtöbb meccs az első pár körben eldől, és pont ez a pár kör igényli a legkevesebb skill-t elmondása szerint, mert itt van a legkevesebb lapunk és a legkevesebb manánk, ergo a legkevesebb erőforrásunk amivel gazdálkodni tudunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák