Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz DaveNo1 #64020 üzenetére

    Igazán befejezhetnétek már ezt az ekézést, azért mert ő a minimumnál többet költ rá. Neked indokolatlan, neki meg nem. Had döntse el mindenki kinek mi kell. Valakinek az a cél, hogy a játszható lapok meglegyenek, van akinek minden lap, van akinek full golden collection, ez mindenkinek a saját dolga, és az is, hogy mennyit költ rá. Én is többet költök rá a szükséges minimumnál, mert szerettem ha nagyjából megvan midnen és ki tudok próbálni bármit és szórakoztat a játék. Mostanában már nem szórakoztat annyira nem is költök rá, de ez az én dolgom.
    Az is indokolatlan akkor, hogy valaki BMW-vel jár ha akar és megteheti? A trabant is elviszi A-ból B-be, szóval akkor biztos az. Meg lehet lakni garzonban is minek akar valaki 3-4 szobás családi házat, tök indokolatlan.
    Annyira utálatos ez a mentalitás.
    Az meg a másik, hogy 1,5 éve játszok és járok a topicba, tőled például soha semmi pozitívumot nem olvastam a játékkal kapcsolatban, csak a fikázást folyton, hogy minden szar és mennyire nem élvezed. Az például nem indokolatlan, hogy ennyire utálod a játékot, nem érzed jól magad, de azért mégis beleölöd az idődet? Szerintem ez sokkal szánalomra méltóbb, mint hogy valaki költ a szórakozására.

Új hozzászólás Aktív témák