Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz micafighter #64015 üzenetére

    Kérdés, hogy a minden kiegnél érkező single player rész mit fog takarni az adventure-ökhöz képest. Ha kvázi 3 részre elosztva kapunk legalább annyi PvE tartalmat, mint jelenleg az 1 adventure-el, akkor részemről nincs ok panaszra, főleg hogy ha jól értem ezt ingyen hozzá fogják vágni az emberhez.

    Amúgy, hogy az évi 40.000 Ft-os költséget kicsit képbe helyezzük, WoW-ban egy hónap (game time-ot és 2 évenkénti kieg árát figyelembe véve) kb. 3500-4000 Ft-ra jön ki (nyilván függ a game time beszerzési forrástól, illetve pillanatnyi euro árfolyammal számolok). Fenti 40k HUF-al számolva meg a HS-nek havi 3333 Ft-os "előfizetési díja" lesz. Hogy ez sok vagy kevés az mindenkinek egyéni szubjektív döntése, csak ezek a számok :) (lehetne azzal bonyolítani a dolgot, hogy WoW-ban lehet goldból game time-ot venni, sőt ugye most már WoW-os goldból lehet HS-es packot is venni, de ez messzire vezetne)

    fausto:
    A fentiek alapján ha havonta félreteszel 2000-3000 Ft-ot, akkor kiegenként meg fogod tudni venni azt a pakk mennyiséget :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák