Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz h3lios #64013 üzenetére

    Nem szeretlek bántani, de most kit szeretnél megnyugtatni, hogy nem gáz amit csinálnak? Magad, hogy nem gond, ha még 1 kicsivel többet költök rá?

    lletve mivel kiesik rengeteg lap a 2 Advanture + TGT-vel valamivel gyorsan pótolniuk kell a keletkezett űrt.

    vs.

    Ehhez 2 kieg + 1 Adventure nem lenne elég,

    tehát 2*40+120 az > 2*120 + 40

    Másik dolog, hogy a 120 lapból mennyit szoktunk használni? nagyon max 40. tehát meg lehet azt oldani, csak ugye nagy meló kitalálni ~100 használható lapot (ezt így is gondolom, nem cinizmus volt)

    ez a rész már nem neked, csak úgy általában:

    szóval szerintem semmi más nem történt, csak az éves bónuszcélok kiírásra kerültek és látván, hogy azt az OCFnövekményt nem lehet hozni az eredeti tervvel, így ráerősítettek. a hiszticontrol team pedig úgy gondolta, hogy 2-4k dust elég méz ahhoz, hogy a keserű rész lemenjen. és le is megy, mert már most sokan nyugtatgatják magukat, hogy hát még a 40k is belefér. és akkor meg vagyunk lepődve, hogy miért tart ott a játékipar ahol tart, hiszen bármit megengedhet magának, és nem csak a tizenéves gondolkozni még annyira nem kívánó fpscsászároknál, hanem egy kicsit idősebb és "gondolkodós" játékot szerető rétegnél is. félreértés ne essék mindenki arra költ és annyi pénzt amennyit akar. ellenben a f2p-ből először lett évi 1kieget meg kell venni, majd most évi 3*45eur-t ki kell adni.

Új hozzászólás Aktív témák