Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Egyébként ezzel a megemelkedett labszámmal kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Egyfelől jót fog tenni a játéknak, mert hacsak nem LOE szintű kieg jön, akkor 40 lap nem fogja felkavarni a metát. Láttuk, hogy Karazannal is nagyon mellé lőttek. Illetve mivel kiesik rengeteg lap a 2 Advanture + TGT-vel valamivel gyorsan pótolniuk kell a keletkezett űrt. Ehhez 2 kieg + 1 Adventure nem lenne elég, mivel év közepén még mindig 1 adventure-el kevesebb lapunk lenne, mint most. Teljesen érthető a döntés a részükről, hiszen Kibler is kifejtette, hogy ahhoz, hogy a Standard szisztéma működjön nagy lapkészletre van szükség. MTG-nél is ezért működik, mert nagy merítésből lehet paklit építeni.

    Másfelől meg nyilván nem bánják, hogy több bevételre tudnak szert tenni a növekvő költségek miatt. :D
    Bármennyire is fájni fog a pénztárcámnak, de én jelenleg örülök, hogy ez a rendszer bekerül a játékba, viszont a boss fight-ok hiányozni fognak nagyon. Tudom, hogy próbálják adventure szerű köntösben eladni a kieget, de ez már soha nem lesz olyan mint a régi lehetőségek.

    BTW ! Akinek még nincs meg a BRM / LOE valamelyik szárnya az MOST vegye meg, mert amikor rotálnak már nem lesz rájuk lehetőség. (persze ha tartják magukat az eredeti elképzeléshez)

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák