Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz sagem #63402 üzenetére

    2 dolog ezzel kapcsolatban.

    Valóban, itt a vásárló dönthet úgy, hogy nem játszik tovább / nem fizet be. Ezzel az a baj, hogy ez nem egy AAA játék ami, ha sz.r akkor kivárod a következő részt és, ha az már jó beruházol rá. Itt ha kihagysz és nem játszol napi szinten akkor a pénzráfordítás mértéke fog drasztikusan megnőni, ha a jövő beli kontent / szemléletmód váltás mégis meghozza a várt eredményt. Nem lesz elég kiadni 50 dollárt, mert 1-2 kieg lemaradást irdatlan kiadásokba kerül behozni. Éppen ezért fél sok ember abbahagyni a játékot, még akkor is ha rohadtul nem élvezik a jelenlegi metát. (itt most kéz feltartással jelentkezem és kíváncsi vagyok, hogy innen hányan gondolkoznak ugyan így)

    A másik az, hogy a Dev-ek egyszerűen életképtelenek és nem valóak egy ilyen játék közelében. Ezt már többször is elmondtam és akkor is szidtatok, hogy akkor, hogy lehet ilyen sikeres 1 játék. A játék valóban a kezdetben sokat köszönhetett a fejlesztőknek, mert elindultak egy jó úton. De gyakorlatilag az első fél - 1 évet leszámítva csak csalódásokat okoznak. A játékot pedig rég nem a jó kontent, hanem a Warcraft Lore iránti szeretet / kártyajátékok szeretete viszi el a hátán. Ezért nem sikeresek a konkurens játékok, mert valamelyik elem hiányzik. Vagy nincs Lore, vagy az alap játékmechanika unalmas / használhatatlan netes közegben. (pl. MTG).

    (#63403) DaveNo1

    Ilyenkor hivatkoznak arra, hogy nem akarják, hogy az új játékosok összezavarodjanak. Ezt a pontot le is hagytam. Kripp kitért arra is, hogy NINCSENEK új játékosok, mert jelen helyzetben pocsék a játékélmény új belépőként. Esélyed nincs a játékmódokban 1-2 év farmolás vagy komolyabb pénz ráfordítás nélkül sehova nem jutsz el. De azért szolgáljuk csak ki a nem létező igényeket és fókuszáljunk 1 olyan rétegre ami nem létezik. A maradék pár millió meglévő játékosnak meg köpjünk a képébe, mert ők már "befizették" a kötelező pénzeket. Ez számomra gusztustalan, de ezzel 1-2 éven belül tönkre is teszik a játékot, mert szépen lassan el fognak fogyni a meglévő emberek.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák