Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz Cathfaern #58863 üzenetére

    "Rankednek az lenne a lényege (ahogy BB is mondja), hogy tudd mennyire vagy jó."

    Ez akkor egy skillrating lenne, azzal az a baj, hogy nem lenne meg a haladás érzése, ráadásul itt nem is lehet úgy játszani, mint egy fps-ben, hogy ha én top10 % játékos vagyok akkor tényleg 10-ből 10-szer el is verem a maradék 90%-ot simán. A mászós rendszerben pont az a szép, hogy mindenféle célt ki lehet tűzni, ha valakinek legend, akkor az, vagy rank 5, 10, 15 kinek milyen lapkészlete, ideje, tudása van. Szerintem az alapkoncepció legendig jó, csak nem dobnám ennyire vissza az embereket, hogy ne legyen akkora grind. Top legend hó végi eldőlése nem a legszerencsésebb, de azt meg nem tudom, hogy lehetne értelmesen máshogy, mint az aktuális mmr alapján, talán arra kitalálnak valami jobbat, nem tudom.
    Valahogy ez a vegyes rendszer a legjobb szerintem, a casualabb játékosoknak úgy megvan a sikerélmény azzal, hogy valameddig eljutnak, a top playereknek meg kell valami komolyabb rangsorolás, ez van elvileg legenden belül, csak hát olyan amilyen.
    Amúgy eddig ami kártyajátékot játékokat próbáltam mindenhol kb ez a rendszer volt, gondolom sokkal jobbat más se tudott még koncepcióban kitalálni.
    Mindképp kíváncsian várom mire jutnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák