Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz #75376384 #58838 üzenetére

    "6 mannáért eltenni valamit max ctrl ellen számít, ha nem tudja az ember valamivel kicsalni tőle (ami szintén nem nehéz)"

    Nem sok CW vs CP meccset játszottál még szerintem :DDD Controllal általában esélytelen kicsalni belőle, nincs mivel.
    Entomb szvsz egy nevetségesen dizájnolt lap. Az eltevés nélkül is rendben van, az már csak bónusz control ellen. Hasonlítsuk össze a siphon soullal mondjuk mint 6 mana removal, bármikor inkább azt választom, hogy DR esetlegesen ne menjen el, mint a 3 healt + az eltevés vicc a kettő közti különbség. De nézhetjük úgy is, hogy a polymorph+ping 6 mana, eddig van ugyanott + az eltevés.
    A steal meg akkor idegesítő amikor kirakják ellened egy meccsen 3 szor a saját ragodat mondjuk. Messze nem ez a legfrusztrálóbb azt aláírom, a régi controlpriesttel nem is volt semmi bajom amiben volt max 2 TS.
    A priestnek nem ilyen nyomorék hülyeségeket kéne végre nyomtatni, hanem szimplán értelmes 2-3 droppot, és mindjárt sokkal jobb helyzetben lenne értelmes deckkel. A heropower pont arra lenne jó, hogy nagy hp-s minionokat healelve tudjon küzdeni a baordért, de a board úgyis elmegy jelenleg az első 3 körben.
    Na de részemről kár tovább ragozni, azt hiszem lejött, hogy sok szempontból kicsit elégedtlen vagyok a priest mostani eszköztárával. :D
    Amit a rogueal elkezdtek azt is utálom, a legjobb kombóklasszból is random lopkodós szarságot akarnak csinálni :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák