Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz fogtunder #58551 üzenetére

    Engem is meglepett, hogy az utcsó nerfet ilyen jól sikerült nekik belőni (nyílván jöhetet volna hamarabb, de legalább nem követtek el még1 dr. boom esetett). Végre nem csak a két véglet van. Mondjuk az más kérdés, hogy a shámli még így is top1 maradt rankeden, de gondolom ezt a kövi kieg megoldja, vagy legrosszabb esetben áprilisban ha kirotál az early game-je mint annó a palánál.

    Ami az arénát illeti, ott is viszonylag jól sült el, ezzel a pár lap kivételével elérték, hogy jópár klassz felkerült a középmezőnybe. Jó a mage egyértelműen magasan veri az erős class lapok miatt a mezőnyt, viszont egy jó játékos kezében sokszor a rúzs vagy a shámli azért megtudja szonrongatni (esetleg még a druid). Míg mostanában wari-t is szivesebben pickel az ember, akár lock helyett is, hála a fool's banenek (ha meg sikerül kombóznod egy illusionisttel az egyenesen OP). Minderre azért elég jó esély is van, mert karazhanból sok használható common lap jött. Nyilván a kövi kieggel ezeket ritkábban fogja felajánlani, de kitudja lehet akkor majd a priest miatt fog mindenki sírni, aki jelenleg mind2 modban mostoha gyermek.

    A heroic brawlt, meg hát majd meglátjiuk. Biztos, hogy lehetne rajta még faragni (szvsz kellene is), de az egyértelmű (az időzítésről nem is beszélve), hogy igyekeznek goldot kivonni a rendszerből esetleg egy kis pénzt bevonni a negyedéves jelentésig, de mindenképpen még a kövi kieg bejelntése elött (ami szinte biztos, hogy a blizzconon lesz).
    De mint írták NEM kötelező indulni, aki úgyérzi, hogy neki ez nem "éri" meg hát üsse el mással az időt azon a pár napon.
    Remélem mind ez azt is jelenti, hogy nemfogják a kieget megint 1,5 hónapig húzni mint annó az old godot (a min. 1 hónapra mondjuk nagyobb összeget mernék tenni, így maximalizálva az előrendelések számát).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák