Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Ezzel kijelenthetjük, hogy végleg kicsinálták a Worgen OTK paklit (ami nem is baj), illetve az ehhez hasonló megoldások (Giant OTK) sem fognak működni.

    Számomra mindegyik Nerf hozza amit vártunk tőlük, úgyhogy szerintem most ezért jár a pirospont a Team 5-nak. Egyébként a Shield Slam-et tök fölösleges nerfelni. Guys értem, hogy zavaró 1 manáért 60+ damot látni egy minionon. De ne felejtsétek el, hogy ez 1 Classic lap. Ha kirotál a Justicar közel sem fog tudni annyi armort összekaparni a Warrior. Ha pedig 1 Shield Block + Slam kombóval tudnak leszedni 1 lapot az már megéri neked. Ha most kirotál a TGT - LOE- BRM akkor gyakorlatilag marad a Hero Power + Portal + Shield Block + Ancient Shieldbearer, mint armor forrás.

    Ezzel a mennyiséggel már közel sem lesz olyan röhejesen erős, mint most. Valszeg ezzel vissza is fognak kerülni az Armorsmithek, amik most nincsenek a metában, mivel van náluk jobb és hatékonyabb armor forrás.

    A Shaman szerintem ezekkel a nerfekkel is bőven életképes marad. Kb. így lesz balanced az early game, mert ettől függetlenül még mindig ott a Trogg + Golem + Spirit ami még mindig nagyon erős.

    Yogg nerf is erős lett, de kellett is. Gondolom ha lehexeli saját magát akkor is abbahagyja a spellek castolását. Azt is meg merem kockáztatni, hogy ezzel a Yogg Druid kihal és valami mássá alakul át. Mert gyakorlatilag, ha T8 körül nem tud Yogg-ot tolni halott elég sok esetben. Az esetek 60%-ban fordítja meg nekem a meccset a tapasztalatok alapján nagyon fontos lap volt bele. Mivel nincs effektív Boardclear elég 1 nagyobb minion flood és kb. bukó is a druidnak a meccs.

    Egyébként én a Highmanet is nerfelném vagy 7 manára vagy pedig 5/5-re.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák