Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz kchryss #57286 üzenetére

    Hali,
    Mint már mások is ajánlották kezdő ként mindenképpen használj vmilyen 3rd party progit. Rengeteget segít már a draftnál is, ami úgy 70%át teszi ki egy runnak. Válassz top classokat, hiába vettek ki pár lapot a sorrend nem változott még mindig mage>rúzs>druid esetleg ha nagyon kezdő az illető akkor rúzs helyett pala.

    Ismerni kell az összes lapot nem úgy mint laddernél ahol elég a top meta deckekkel tisztában lenni.

    Igenis sokat lehet tanulni egy jó streamből, mert a módszer a fontos nem az, hogy ugyan olyan draftot próbálj összehozni ( ami mint te is írtad szinte lehetetlen). Szvsz ShadyBunny ilyen szempontből tökéletes, rengeteg coop néha coach meccs van, elég sok magyarázattal draftnál és playeknél egyaránt. Napi rendszerességel (általában du 5től éjfélig (talán hétfőn van szünet)), ritkán van babyrage ha mégis akkor gyorsan túlszokta tenni rajta magát. Érdemes lehet a "régebbi" adásokat is vissza nézni.
    Egy időben néztem Krippet vagy Hafut, bár jól játszanak nem sok magyarázat van közben, ezért egy kezdő arénásnak nem igazán informatív. Krippnél az utóbbi félévben pedig hamar kiborult a só, ezért leszoktam róla.

    Valamint érdemes lehet a másik két régióban is arénázni, így igaz, hogy a kollekciód lasabban gyarapszik, de többet tudsz gyakorolni és remélhetőleg fejlődni is.

    Talán a legfontosabb: mindig elemezd a játékodat, hol mit rontottál el, mit kellett volna másképpen megjátszani. Sose elégedj meg "az ellennek jobb draftja volt ezért tudot nyerni" klisével, mert ez nem vissz előre még ha nagy ritkán igaznak is tűnhet.

    Bár nem vezetek pontos statisztikát, de a winrate-em jelenleg valahol 6-7 körül mozog. Igaz én Beta eleje óta többnyire csak arénázok, az utóbbi időben már csak ultra casual módban (heti 2-3), de még mindig merem állítani, hogy egy jó arénás tudja hozni a 7 winhez közeli átlagot. A probléma inkább ott van hogy nagyon egyhangúvá vált és egyáltalán nem kezdő barát a jelenlegi rendszer.

    Így ha vki csak azért kiván belevágni, hogy majd jól kifarmolja az aktuális booster lapjait, annak csak azt tudom javasolni, hogy bármennyire is unalmas a ranked hosszú távon még mindig gazdaságosabb a 10g/3win és 100ért veszek boostert módszer.

    Remélem tudtam segíteni.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák