Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • micafighter

  veterán

  ,,Szerintem a lapelőny egy fontos alapkoncepciója a játéknak amit teljesen unfair módon felborit."

  Értem amit irsz, de tudod jól hogy van több ilyen "alapkoncepció" is, ami bizonyos esetekben felborul. Például a board control. Amikor elkezdtem zoolockozni tipikus hiba volt nálam hogy túlságosan törekedtem a board controlra, pedig látni kell azt a helyzetet amikor nem tudsz jó tradeket csinálni és inkább arcra kell menni, ilyen eset például amikor neked több kis lényed van lent, míg az ellenségnek egy nagy dög. Fontos dolog a board control de ha a nagy dög leszedése túl sok erőforrásodba kerül, jobban jársz inkább arcra menni, ha nem fenyeget az ellenség téged lethallal, mert a nagy lény 1x tud támadni körönként, a sok kis lényedet egyesével tudja csak leszedni, vagy az arcodra megy.

  De van még pár ehhez hasonló mechanika ami bizonyos esetekben megborul, például áldozol a tempóbol ami szintén alapkoncepció, ha boardclearre számitasz.

  Szerintem DF ugyanez az eset, mint pl hogy tempóvesztést vállalok egy flamestrikera számitva.

  BTW a 7-8 lap huzás nagyon ritka, 100+ meccsem volt már aggro palával az elmult hónapokban, egyszer sem volt hogy ekkora valuet adjon, általában 2-3, legjobb esetben 4-5 lap szokott jönni. Más draw mechanic pedig nincs a paklba, kidobod a sok kis lényt és kifogy a kezed, akkor igy jártál.

  [ Szerkesztve ]

  Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

Hozzászólok Aktív témák