Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz jr1994 #55873 üzenetére

    Általában common/rare lapokat nem érdemes craftolni, mert pakkokból ezek esnek a legtöbbet és előbb-utóbb meglesz az összes common/rare.

    Azt tudod ugye hogy naponta 1 questet "vissza lehet adni" és kapsz helyette másikat, ezért a 40 goldos questeket célszerü mindig visszaadni.

    Ha belefér az idődben én a helyedben elkezdenék játszani a másik két régión is. A meglévő fiókoddal tudsz játszani, belépéskor lehet választani Európa, Amerika és Ázsiai régiók között. A 3 régiót teljesen külön kezeli a rendszer, különálló lapkészletekkel. Azért lenne jó a másik két régióban is játszani kicsit, mert ha néha fellépsz oda megcsinálni a napi questeket, akkor ott a kapott goldból tudsz arénázni. Az arénából kapott jutalmad nem fogja érinteni a fő régóban a fő lapkészleted, de igy gyakorlatilag ingyen meg tudsz tanulni arénázni. Pár hónap mulva jön majd egy új kártya kiegészitő a játékhoz, addig kéne egy jó rutint szerezni arénában, és ha kijött a kiegészitő, akkor el kéne kezdeni arénázni a fő fiókodon is, mert garantált lesz egy kártyacsomag nyeremény az új kiegészitőből, plusz ha sikerül 4-5 vagy több wint is elérni akkor kapsz még mellé goldot/dustot/kártyát/boostert (másik kártyapakk).

    A meglévő goldodból én most szerintem classic pakkokat vennék, mert a standardban hosszú távon a legtöbbet egy jó classic gyüjtemény éri.

    Ez az én véleményem de vannak itt nálam okosabbak is, majd irnak ők is valamit :))

Új hozzászólás Aktív témák