Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz fogtunder #52646 üzenetére

    Azert ennyire ne legyen.
    Szerinted normalis, hogy 1 gyozelemert kapsz egy pakli kartyat, utana meg 999x is nyerhetsz a nagy semmit kapod? (leszamítva, ha kapsz egy Travern Brawl Questet)

    Raadasul ezek a paklik alibi jutalmak, mert a kartyak duplikalodnak.

    Kiegyensulyozatlan a rendszer, ami termesztesen megjobban sujtja azokat akik kesobb kezdtek jatszani, es lehetoseget se ad a felzarkozasra, max. 1-1 paklit craftolhatsz, aztan szepen lassan haladhatsz elore az alibi jutalmakert.

    Ez persze nem akkora problema, mert ugye, miert kene barki 2 honap felzatrkozzon azokhoz akik 2 eve jatszak, sok ezer gyozelemmel, a fo gond, hogy nem kepes lapokban egymashoz kozel allo embereket osszesorsolni.
    Sokszor futok ossze olyanokkal akiknek van 10 legendary lapjuk, es semmi esely nyerni, megha a leheto legjobb sorrendben is kapom a lapokat, teljesen eselytelen, meg az 1-1 craftolt paklival is.

    Craftolasi rendszer is elvan tulozva a Blizzard erdekei fele, nevetseges, hogy 1600 dustert lehet 1 Legendery lapot Craftolni, betorni meg 4x kevesebbert tudod a vackokat amiket 30-50 paklikkent ad.

    Nekem eleg lenne, ha olyan ellenfeleket adna akik meglevo kartyakban egy sulycsoportban vannak, ez a jatek legnagyobb hibaja.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák