Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz KaraDani #52409 üzenetére

    a cabal önmagában annyira egy elborult lap, hogy emiatt már megérte, az uccsó f2p run-t Trump is emiatt csinálta pappal, kb. a harmadik pakkból esett, és a priestnek nagyon jók a basic lapjai, nem igazán volt nehéz összehozni. az egyetlen baj, hogy minden meccs fél óra, viszont a totál nyerhetetlen matchupok kivételével (totem sámán, akinek összejött az 5. kör lethal, fullos koton druid) eddig hoztam mindent, perpill rank 17-en vagyok, kíváncsian várom, hol fog jönni a fal, ahol már nem tudok a lapok minősége miatt elég sokat nyerni. ha meglesz mind a 4 LOE szárny, az nagyon sokat fog dobni rajta, a két curator, és az entomb nagyon hiányzik, a holy nova - ekszkaválás csere annyira nem égető, de ezek kellenének, meg elise. nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az első legend nyitásom, gondolom valami hulladék :D

    a többi classhoz még ennyi lapom sincs, a sámán és a zoo ugye a két következő esélyes, de mindkettőből nagyon alap lapok hiányoznak még (jugglerek, doomguard, 1 argus, imp gangbang, peddler, villager, a sámánból körülbelül minden), szóval nem volt nagy kérdés. van pár epicem, amiket be lehetne törni, de egyelőre még nem tudom, mit kezdjek a dusttal.

    a LOE farmolás amúgy csak azért fájdalmas, mert közben arénáznék is, hogy gyűljenek a lapok, itt kivételesen nem kúrna fel, ha hozzám vágna nyeremény gyanánt valamit, ami még nincs meg.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák