Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Ma volt egy 5 wines shaman / mage questem és úgy voltam vele, hogy akkor csináljuk meg sámánnal. Gyorsan összeraktam 1 decket, mert én az összeset töröltem, mivel az aggro vonalhoz nincs gyomrom, illetve nem vagyok profi shaman játékos. Értsd 6 meccsből 1x jön fel a T1 trogg, pedig 2-t játszok.

    Ezt a paklit raktam össze és 6 meccsből 5-öt meg is nyertem vele, ellenfeleim: Dr. Rogue, Dragon Priest, Tempo Mage, Face Shaman, Dr. Hunter és Miracle Rogue voltak. Ezek közül csak a Tempo mage vert el, mert isten kézzel játszott (apprenctice, waker, olcsó spellek + anti egyszerre jöttek neki össsze).

    A többit viszont viszonylag kényelmesen nyertem.
    Amik személyes tapasztalatok, hogy én nem szeretem a Doomhammer + Al'Akir + Rockbitter triót. Ha nem face deckről van szó akkor szerintem nem működnek, mert túl sok a facetank. Helyettük Lightning shockot játszok és Twilight hammert.

    Előbbi sokkal jobb mint a rockbitter, mert a 2 drake-el és a spellpower totemmel eszméletlen jó párosítás. Nem 1x volt, hogy az 5-ös defet megoldottam 1 lapból és 1 manából. Hatalmas tempo előny tud lenni. Ezen túl a mostani meta ellen igenis kell a 3 AOE + szivem szerint beraknék egy 2. Elemental D-t, de craftolni ezért nem akarom. Drake-el, vagy totemmel gyakorlatilag teljes board clear.

    A Hammer pedig baromi jó, sokkal jobb tradelni, mint a Doomhammer és a sok Overload lap mellett kevésbé rontja a curve-öt. Ezek mellett Ragnarost emelném még ki, mert hasznos befejező lapnak. Priest ellen pl. ő nyerte meg nekem a meccset, mert már eltolt 2 death-et (thing from below-ra), illetve 1 entombot a fire elly-re.

    Nekem nagyon jók a tapasztalataim vele, a vicc az, hogy még akár 1 bloodlust is elférne, mert sokszor volt tele a boardom, de neki már végképp nem találtam helyet.
    Nekem az Evolve + Master of Evo-s történet nem jött be, mert túl sok a random faktor és ha 1x üres a board onnantól szinte lehetetlen visszajönni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák