Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Továbbra is szimpatikus a C'thun meta, meglett a rank 15 :) Tudom mások innen indulnak, de nekem most van meg először mióta komolyabban (~2 hónapja) HS-ezek :B
    Egész szoros volt a "végső" meccs, controllszerű mage volt az ellenfél, végén ő 1 HP-n, én már 2-3 kör óta 5 HP-ról lépegettem 1-esével lefele (minionjait letradeltem mindig, ő meg nem húzott sebző spellt. Pedig még az új "cast random spell"-es minionnal be is mákolt magára egy tauntot). Arcane Intellecttel kapott egy arcane torrentet, nekem lent 3 lényem, és hero powerje után 2 HP-m. 2 torrent két lénybe, 1 arcba... és az egyik lény pont egy fiery bat volt, ami ugye ezek után szép lelkesen kiütötte a maradék HP-ját, szóval közvetve kinyírta magát :)) (mondjuk ha nem volt más spelle, akkor következő körben úgyis halott volna).

    És igen tudom, utolső söpredék vagyok, hogy facehunterrel tolom, de f2p kezdésre nem nagyon van más esély :) Főleg, hogy Naxx kiesett + full új lapok. Mondjuk ha nem erre ennyire anti-meta, akkor nem is erőltetném a dolgot, eddig is elvoltam a "épp amire van quest, arra valami épkézláb pakli" felállással.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák