Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz KaraDani #49997 üzenetére

    Szerintem a C'thun nem tud t1-2 deck lenni. Most mindenki azzal játszik (emberek legalább 70%-a), ezért sokszor jön szembe, és a nagy számok törvénye alapján mindenképp fog nyerni párszor, főleg ha az ember is hasonló deckel megy. De:
    1. C'thun-t fel kell húzni. Erre t10-ig laphúzástól függően (átlag decket figyelembe véve, szóval ami nincs direkt teleszórva laphúzással) 33-50% esély van. Ha nem húzza fel addig, akkor jó eséllyel veszít.
    2. Facedeckek darabokra szedik. Nagyjából 15-20 meccset játszottam az elmúlt napokban, ehhez képest még egyszer sem láttam C'thunt boardon (1-2x jutottunk el 11-12-es körig, de akkor meg pont nem húzta fel... de volt nem egy meccs volt aminek t5-ben vége lett). És ez még mindig egy basic + pár lap classic deck (meg van benne két huge toad meg két fiery bat), nyilván egy fullos facehunter deckkel még jobban lehetne haladni.

    Szóval ha az 1) pont nem lenne elég, akkor egy C'thun heavy metát úgy elárasztják a facedeckek, hogy öröm lesz nézni, és onnantól kezdve úgyse fog senki se játszani C'thunnal.

    DaveNo1:
    Annak idején megmondták, hogy HS tervezésekor nem vették figyelembe a competitive vonalat, de nyitottak voltak rá, hogy ha van rá igény. A jelek szerint bár van rá igény, de mégis a casualok vannak többségben, nekik meg (gyanítom) nagyobb fun, hogy hűű most mekkorát ütöttek C'thunnal, mint hogy komplex, összetett, odafigyelést igénylő és konzisztens deckekkel játszanak :) Bár lásd fentebb, nagyon meglepne ha C'thun meta maradna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák