Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Kari1 #47515 üzenetére

    Facelessnél simán lesz olyan lényem amit megéri "másolni". Csak, hogy 2 példát is mondjak az első Handlockban T3 Coin + Drake, T4-ben kapsz még 1-et csak taunttal. Rohadt nagy tempo előny, ráadásul 2 silence nem lesz rá, de lehet 1 sem, mert lehet hogy nerfelik.

    Másik Zoo-ban bármelyik 1-2-3 Drop-ra rátolsz 1 PO-ot és ott van 4-ért taunttal a nagy test. Pl. ha már 1 Peddlert másolsz PO-zva már akkor is 4-ért 6/6 taunt, ami magában is rohadt jó lenne, de a másikkal még tradelni is tudsz.

    Egyébként nem értem mi ez a sírás a facedeckek miatt. 1 db van belőlük, ami pedig a Face Shaman. A Face hunter 1 hulladék lesz standard-en. Csak ezek esnek ki belőle: 2 pók, 2 glavezooka, 2 scienetist, 2-3 secret, mert nem fér bele a tempo-ba ha kézből rakod ki, jugglert valszeg nerfelik, szóval a hounds sem lesz ilyen OP.

    Szóval maga a deck halott lesz szerintem. Secretek nélkül rohadtul sebezhető lesz, mert nincs ami tartja a nyomást a midrange - control paklikon.

    A Shaman-t meg majd meglátjuk, nagyon meglepődnék ha olyan lapot adnának az aggro-nak, ami használható. A Faceshaman pedig 1 rohadtul inkonzisztens pakli, ha nem húzod be az elején a troggokat + early gamet akkor véged van. Ha csak burst van a kezedben meg leper gnome akkor nem fogsz nyerni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák