Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz Cathfaern #45951 üzenetére

    tl;dr verziója (#45953) giorgio hsz második fele

    Nono.
    Most azt írod le nagyvonalakban, hogy a fészhánter a jó és minden ami az ellen van az csít.
    Anno mikor nagyon aggro volt a meta, akkor mindenki azt szerette volna, ha a játék nem arról szólna, hogy ki tud hamarabb bevinni 30-40dmg-t, hanem hogy az ember harcoljon a boardért és onnan nyerje meg a meccset.
    Ez a kártya ezt a kérést tökéletesen teljesíti.
    Ha nincs semmi boardod, az ellennek meg igen, akkor renoval megélsz még 1 kört. Ellenben, ha az ellen erősen arcra ment és a paklijában 5mana feletti lap csak azért van, mert nem talált több chargert 5 mana alatt. Hát igen, legyen is megrektálva. Semmi jó nem volt abban, hogy azon ment a verseny kinek volt jobb curveje és ki tudta a quick shotot t4ben üres kézből elnyomni.
    Hogy kezdőként csak aggrot tudsz összerakni? Lehet (bár szerintem lehet keresni olyan decket amire ez nem igaz). Érvényesülni kezdőként? leg/rank 5? nem tudom, kezdőként ezt elég nagy ambíciónak tartom. Meg lehet csinálni, mert mennek a nagy nevek is frissen kezdett accal legenedet, de nem érezném reálisnak, hogy egy kezdő, aki még nem játszott olyan lapokat kapjon, amivel rögtön érvényesülhet és elérheti a fentieket. Pont ez a játék lényege, hogy gyűjtögess és közben tanulsz is.
    De csak hogy lásd: béta óta játszom és nincs szilvim, cabalom, yseram, grom, stb.
    szóval én sem azzal megyek amivel akarok, mert se papot, se warit nem tudok összerakni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák