Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #45557 üzenetére

    Ezt játszom most, egyébként a Flamestrike end / mid game miatt kell. Sok esetben nem végzek T10 előtt. A mostani metában az első 3 körben sok mindent nem lehet csinálni. A kasztok 90%-a ellen borzalmas a kezdés. Ha van Scienetist az a legjobb, mert nem tudják rendesen körbejátszani a 2 különböző secretet. Ha csak apprentice vagy wyrn az szinte instant hal.

    Wakerre pedig nem árt ha marad spell. A Water elemental elmondhatatlanul OP a mostani metában, mert megfogja a paladint / warriort / rouge-ot és ha mákod van a doomhammert is.

    Próbáltam Flamestrike nélkül is de úgy nem adta, mert ha pl. jön egy taunt sorfal azon soha nem megyek át.
    A bari szintén jó szolgálatot teljesít.
    Drake-ben nem vagyok biztos benne, hogy kell-e. A Conjurer sokkal jobbnak érződik, mert a helyzethez jó lapokat tudod belőle kiszedni, emellett le kell tradelniük, mert 6 attack továbbra is sok face dmg.

    Bár most ki fogom próbálni a netdeckes verziót ami játszik Rag-ot, viszont a shredder helyett marad az Water Elly, mert szerintem hasznosabb és tovább marad a boardon. Egyébként a tempo mage-el nekem az a bajom, hogy túl random az egész. Topdeckelsz kb. turn 6-7-től, mert addigra kidobod a kezed a boardra. Ha pedig van megoldás, kb. insta lose.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák