Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #44882 üzenetére

    Játék függő, de van ahol 60 euró a Season Pass, ami gyakorlatilag csak annyi, hogy teljes értékűvé teszi a játékot: Jó példa erre a Battlefront, a játék maga csak 60 euró, de úgy erősen Demo kategóriás a cucc, ha megveszed hozzá a Season Pass-t, már ott is vagy, hogy 100 euró és értelmes társak nélkül nem fogsz 100-200 óránál többet beletenni a játékba.

    Talán a CS-t tudnám csak ár értékben legyőzhetetlen kategóriába rakni, ahol akcióban 5 euró a játék és a továbbiakban csak tapasztalatra és gyakorlásra van szükséged. Hiszen az összes content amit kiadnak hozzá csak vizuális jellegű. Az összes eddigi Operation is csak + mapokat adott, de azokat is tudod játszani anélkül, hogy megvennéd a kieget. Szóval a Valve-ről ilyen szempontból példát vehetne a Blizz. Pedig előbbi cég sem arról híres nem szeret bevételt felhalmozni.

    Persze teljesen más a két játék kategóriája, ezért nem a legjobb viszonyítási alap.
    Egyedül azt sajnálom a HS esetében, hogy unfair mennyiségű dustra lehet visszatörni a lapokat. Ha legalább feles arányban működne a dolog nem lenne 1 szavam sem.

    Vagy ami a másik opció, hogy minden lapot lehessen dustra ÉS goldra betörni. A Dust nyilván azoknak lenne jobb akiknek 1 konkrét lap kell, a gold meg a kezdőknek, mert nekik nem is az a lényeg hogy nyissanak 1 legendet, hanem hogy a sok commont és raret begyűjtsék.

    Példa kedvéért, mondjuk egy commont be lehetne törni 5 goldra, egy raret 20-ra, egy epicet 70-re, egy legendet pedig 200-ra. Én úgy gondolom, hogy ez megoldást jelenhetne a kezdők problémájára, nyilván pénzügyileg annyira nem jó, mint a jelenlegi fos rendszer.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák