Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz saen #44852 üzenetére

    Azért van ennyi goldod meg dustod mert tavaly a TGT volt az egyetlen nagy kiegészítő ami egy hulladék volt, így nyugodtan lehetett egész évben felhalmozni.

    A Blizzard mint profitorientált vállalatnak nem éri meg a továbbiakban hulladék kiegészítőket kiadni. Szerintem pénzügyi szempontból TGT nagy kudarc volt, azt is nyomon követik, hogy részben emiatt sokan halmoznak már fel goldot (nem véletlen, hogy a bejelentés és megjelenés közti időt levitték 1 hétre), ami üzleti szempontból nekik nem feltétlen jó.

    Amúgy se arról írtunk itt többen, hogy a full játékot meglehessen free to playben "csinálni", de aki már az elején, mondjuk az első évben beletett X összeget és felépített valamit, annak ne kelljen már minden évben 20-30 ezer forintot ráköltenie, hogy szinten tudja tartani magát.

    Természetesen a standard form jó a balancenak és a kezdőknek, de utóbbi csak rövid távon igaz, hosszú távon mind a veteránoknak, mind a kezdőknek egyre több pénzt kell majd a játékba tenniük.

    h3lios: NEM lesz teljes dust refund, pont most volt erről kék. Azért nem mert a lapokat nem törlik, csak éppen a fő játékmódban nem lesznek elérhetőek.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák