Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #44714 üzenetére

    Az Aggro Shaman megmarad, mert abból sok minden nem fog elveszni. Crackle aztán ennyi. Ezek helyére pedig lehet kap új spelleket a kaszt. Vagy valami más agresszív lappal pótolják majd. Meglátjuk. Az biztos, hogy sok kaszt vissza fog szorulni. Pl. a paladin hacsak nem kap valami ultra brutál 1-2-3 drop-ot biztos, hogy sokkal gyengébb lesz majd. Zoo ugyan ez a kategória lesz majd, bár ezt annyira nem bánom, hogy őszinte legyek. Priest is nem tudom, hogy Dark Bomb nélkül mire fog menni, de ezek mellett kiesik a 2 lord és a 2 Velen's. Tehát gyakorlatilag a komplett early game ami megmentette a rákos metától. Ezt mondjuk sajnálom, mert szerettem a control Priest-et. Mike barátunk sem fog örülni neki szerintem. :D Druid: Simán pótolhatóak lesznek a kieső lapok, a Shredder ha más nem Yetivel helyettesíthető, Shade helyére már most van Raptor. Egyedül Loatheb fog fájni, mert sok esetben életmentő és Lethal Setup egyben. Freeze Mage-ből 3 nap esik ki, a két scienetist (pótolható) és a Healbot. Utóbbi szerintem neccesebb lehet sok esetben, mert jól jön az 5 manás heal. Patron Warriornak sajnos meszeltek ezzel a kieggel, mert megy a Ghoul és a DB, pedig a mostani verziót nagyon megszerettem.

    Szerintem pl. CW-ben az Obsidian Destroyer simán valid lap lehet majd. Mert oké, hogy BGH target, de aki 1 CW ellen ellövi az első ilyenre az meg is érdemli a Ragnaros / Grom / Alex / Varian Combo lehetőségeket. Ha viszont nem szedi le az első körben szüli le a bogarakat, ami elég jó védelmi vonal.

    Boom eltűnésével ilyen lapok simán használhatóak lesznek. Taunt persze marad a jó öreg tazdingó, mert end game-ben semmi mást nem adtak ki azóta sem. Max Chillmaw, de ahhoz kell a szinergia, mert amúgy elég harmatos 7 manáért. Valszeg a Sunwalkerek is elő fognak kerülni a 2 kiló porréteg alól. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák