Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz mody123 #44499 üzenetére

    Itt még mindig az a baj, hogy 1 Blizzard fejleszti a játékot. Náluk mindig későn reagálnak mindenre. A HS-t pedig mint a legjobban tejelő játékukat úgy szarják telibe ahogy csak lehet. A legkisebb csapat ezen dolgozik és ráadásul a PR részlegük is szégyen. Nem felejtem el amikor a hivatalos EU twitteren valaki felhozta nekik, hogy Minden héten kicrashelnek a szerverek a Brawl miatt. Erre jött a hivatalos válasz, hogy NEM minden héten van crash. Erre a srác válaszolt, hogy igazuk van, csak majdnem minden héten crashel ki a szerverpark. Erre megint jött 1 hivatalos válasz: A Majdnem mindig nem azt jelenti, hogy mindig.

    Egy ilyen választ képesek benyögni a legtöbb játékost tartalmazó szerverrel kapcsolatban, ahonnan valszeg a legtöbb pénz is befolyik... Más cégeknél ahol van konkurencia az ilyen szövegekből olyan lejárató kampányokat csinálnak, hogy öröm nézni. :U

    HS-el kapcsolatban csak akkor lesz érdemi változás, ha tömegesen vándorolnak majd el az emberek és nem jönnek újak. A vicces egyébként az, hogy akkor sem tudnak majd mit csinálni, mert akkor a friss és nem olyan rég óta itt lévő játékosokkal csesznek ki, mert a több content-et csak a leggazdagabbak bírnák ki. Most is éppen hogy meg lehet oldani, hogy F2P módban kiegről kiegre meglegyen az elegendő gold / dust mennyiség. Ha ezt a duplájára növelik összeomlik az egész.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák