Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #44271 üzenetére

    Commonoknál beleszámoltam az esetleges meglepetés paklikat. Carrier a full rák paladinba és hunterbe belefért még a megjelenést követően. Sok esetben Abusive helyett játszották. Vendor sok Reno Lock-ban van, nem mondanám sz.r lapnak, bár Elise megjelenésével leértékelődött sokan már azt futtatják inkább. (mondjuk jobb teste is van, mint 1 dagadt rozmárnak ;] ). Champ pedig talááán token druidban elfért. Viszont ezek csak meglepetés paklik voltak 1-2 szezon elején.

    (#44272) F-ECT$

    Dreadsteed is ott volt, Kripp videója után hirtelen felkapott lett a deck, de aztán megint eltűnt, mert inkonzisztens mint az állat. Magamban megcsináltam 1 ilyen összegzést a GvG-re és ott sem olyan fényes azért a helyzet. Ha szigorúan számolok ott sincs 10 k felett a szükséges Dust mennyiség. De ott a Mech lapok teszik ki az 50%-ot. Viszont ami sokkoló, hogy az epic és legend lapok mind a két kiegben hulladék számba mentek.

    GvG-ből ami nagyon fontos az Mal Ganis (majdnem minden Warlockba kötelező), illetve Boom, ami még mindig a legerősebb Legend. Vol'jin pedig néha-néha előkerül, de csak Tier 2-es.
    Egyértelműen jó epic lapokat pedig csak a paladin és a priest kapott. Utóbbi Lightbomb nélkül életképtelen is lenne. A többieknek meg jutottak a futottak még kategóriába tartozó lapok. Feign Death sem lenne rossz lap, de egy Hunternél nem lehet tökölni, ha nem agresszív a pakli elvérzik. Pláne a mostani metában. Az Eco egy kimondottan jó lap, de a nem Freeze Mage paklik nem elég konzisztensek. Mert én pl. imádom a Reno verziót, viszont 1 versenyen nem lehet arra bízni a meccs kimenetelét, hogy behúzod -e időben vagy sem.

    Ettől eltekintve a common - rare felhozatal nagyon erős volt. Viszont a Classic set-hez még csak közelíteni sem közelítünk. Nem tudom mitől félnek a Brode-ék. Boom miatt félnek kiadni erős legendeket, azt sem tartom elképzelhetőnek, hogy azért nem adnak ki több jó lapot, mert félnek hogy hamar kifutna a HS, mint sikersztori. 2 év alatt sikerült összesen 5-10 jó legendet kiadni, ami nem classic set-es. És ezeknek a fele Adventure lap. Komolyan azt hiszem, hogy direkt adnak ki ilyen szemetet, mert nem tudják hogyan tovább és nem tudnak olyan mechanikát kidolgozni, ami hosszú távon játszhatóvá teszi a játékot. Lap számot / HP-t nem akarnak növelni, de egyszer úgyis szükség lesz rá.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák