Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kari1

    aktív tag

    válasz pachito #42523 üzenetére

    Én április 17-én kezdtem játszani, ergo kicsivel több mint fél éve. Ez alatt az idő alatt meglett a Naxx összes szárnya kivéve az utolsó, szintén megvan a BRM összes szárnya kivéve az utolsó, és meg van a LoE két szárnya. Plusz van 800 gold-om amiből meg tudom venni a LoE köv szárnyát is. Legendary-ból (ami craft-olható) Boom van /ezt én craftoltam/ ezenkívül, nyitottam egy tiriont, gormok-ot, baron geddon-t és ysera-t.

    Persze sok hiányzik kártyákból de minden hero-nál van olyan packom amivel össze tudom hozna a napi quest-et és bár nem szoktam sokat laddder-ezni, mert ahhoz az kellene hogy csak egy klasszal nyomjam huzamosabb ideig, de olyan rank 10-ig el tudok menni. (persze itt nem a facehunter, zoo-ra gondolok mert azzal lehet jobban is menne.)

    De amúgy az is igaz hogy közben jött a TGT és most a LoE de szerintem free to play-ben még most is játszható, így visszagondolva ami máshogy csinálnék az a több aréna mivel ott összesen csak 34 win-em van (az 1405 összes winhez képest) lehet hogy úgy gyorsabban jöttek volna a lapok / dust. (amúgy ha meglesz a LoE össze szárnya és kb 300 gold akkor minden nap akarok majd arénázni)

Új hozzászólás Aktív témák