Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz F-ECT$ #4114 üzenetére

    Druid: baromi jó, ellenben buzidrága..
    Pala: szerintem oda elég Tirion, viszont 2 soj is kell mindenképpen meg pár apró, szal oda is el lehet tolni 2k dustot simán mire életképes. Druidhoz képest még mindig aprópénz (:
    Rogue: nemtok nyilatkozni, nekem nem begyere a class..
    Priest: arénában jó, a profik azt mondják ladderen csakúgy, mint a warri nem életképes /top tierben legalábbis/
    Shammy: totál ugyanez a bajom vele. Meg kellene tanulni játszani, engem az overload baromira zavar/szokatlan
    Warri: kiherélték + eddig se nagyon villogtak vele top tierben
    Hunter: szerintem itt még mindig várni kell majd az élre törésre, imho nem lesz elég csak az unleash buff, de ne legyen igazam..

    Én személy szerint pala warrior druid vonalon akartam haladni, de mivel drood nekem túl drága, a warri meg jelenleg nem életképes így marad a pala.. Bár amenyit ladderezem nem fog földhöz vágni, esetek 95%-ban én arénában lógok.. Ladderral úgy vagyok, hogy ráérek szívatni magamat akkor, mikor már életképes dekket tudok összerakni.

    ollie: hát hja, 1-1 jó run után olyan kiábrándító, mikor draftolsz egy totál hulladékot, azt jó esetben tolsz egy 2-3 wint vele.. Kedd este megszegtem a saját szabályomat és mage-t választottam arénában. Meg is lett a bünti érte, kénytelen voltam egy szinte csak lényekből álló dekkel jáccani mage létemre. Eredmény is magáért beszél, vagy 2:3 vagy 3:3 lett..

    [ Szerkesztve ]

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák