Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Hát srácok...
    Ma nagyon sok ügyfél volt, szóval nem tudtam fórumot olvasni, most mindenre reagálnék szépen sorban.

    Ranked Update:
    A lehető legjobb ami csak történhetett a játékkal, mert nem lesz tök érdektelen mászni a létrán, lesz motiváció és elég "csak" rank 5-ig elmenni.

    Új lapok:
    Nem tudom hogy érezzek ezzel a mutogatós dologgal kapcsolatban. A MTG-ben is volt hasonló, és ott sem tetszett az RNG miatt. Ezek a lapok egy CW-nek és Handlocknak durván jól jönnek majd.

    Brawl:
    Az előző postom kiegészítése, hogy egy Pay to WIN Warriorral elsőre megvolt a win, mert az ilyen sylvanas, boom, rag, geddon curve-el nem nagyon tudott az ellenfelem mit csinálni.
    És itt térek ki arra, hogy össz-vissz 4 2 manás minion van benne (armorsmith, taskmaster), a többi 5+-os, amivel valszeg nyerni fogod a Revealt az ellenféllel szemben.

    Új két class legend:
    Ahogy Nox mondaná: I vomit on my hands...
    A Rouge úgy fos ahogy van, mert ahogy előttem is mondták silence és kb. 0 value. Egyetlen esetben jó, ha kifullad a játék és csak a topdickből éltek, mert akkor megnyerni a játékot.
    De jelenleg a Rouge olyan távol áll a control deck-től, mint a Patron a buff-tól. Minden dmg amit összeszedsz az facere kell, mert most is az a legnagyobb baj, ha sok minionra kell tolni burst-öt nem marad mivel nyerni.
    Azt meg nem hiszem, hogy annyi control lapot adnak ki hozzá, hogy megérje játszani.

    Yserával is ez a baj, hogy kirakod 9-ért és nem csinál semmit. A mostani SMOrc paklik röhögve elvernek előtte mielőtt kirakod, vagy ha ki is kerül akkor 1 random Huffer elszalad mellette.

    A Druid legend 1 fokkal jobb, de csak azért 1-el, mert 9 manáért rohadt nagy value kell, hogy legyen. Normál esetben a 9. körben a druid már a combo-n kell agyaljon nem ilyen cuccokon. Persze ha kap 1-2 control irányba húzó lapot, akkor jó lehet. De én mindig azért tartom f.s kasztnak a druidot, mert nincs saját kis manájú legendje. mind 7+-os, amikor meg már nem egy minionnal szeretnél sz.rakodni, hanem nyerni akarsz.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák